Hugo-Boss aka ”Eddie”

Vi blir så lyckliga av hälsningarna vi får av er alla som köpt både valpar, föl & hästar av oss 😍

Det kom en glad påsk hälsning från True-Style First Lady’s lilla valp Eddie. Så otroligt söt och så fint klippt. Han har fått ett förstaklassigt hem.

Snart hoppas vi ha vårt kennelnamn godkänt också. Det är godkänt av SKK och FCI, så nu avvaktar vi remissen som är ute. Förhoppningsvis får vi ”Angelstar Little” godkänt 😊

Vi har köpt en gård, äntligen!! Den är köpt tillsammans med min äldsta dotter Isabell & hennes sambo Isak.

Nederstegården i Vång är faktiskt en släktgård för Isak. När vi redan böjar kika på gården, så fick Isak veta av sin mormor att denna gård funnits i släktens ägo. Vilket var en riktigt kulig upptäckt!

Gården är på ca 29 ha, ett stort boningshus, snickarbod, garage, vagnskjul och en stor ladugård. Mycket fina beteshagar och stora vinterhagar för hästarna, vilket vi värderar högt.

Stallet har 18 boxar och en fin 2 km lång travbana (rakbana) finns också. Den kommer väl med tiden döpas om till ”galoppbanan”

Vi kommer ha mycket renovering och upprustning framöver och det som står högt upp på ”to do” listan är såklart en ridbana med plats för både hinder och dressyrpass 🤩

Omgivningarna har otroligt fina och omväxlande ridvägar, vilket är toppen för oss som gillar att rida mycket i skog och mark. Vi tror på att det bygger bra hästar både fysiskt och mentalt.

Vi letar nu en kompis till vår stallkatt Harley, som är en långhårig skeppskatt. Gärna en skeppskatt och hona, helst inte svart och långhårig. Hör av dig om du har en kattunge att sälja!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s