Igår söndag startade jag och Melissa tävlingssäsongen med en LB:2 i Jönköping! Tyvärr blev det inga bilder, vädret var riktigt tråkigt…

Vi har tidigare startat två LC:1, en Pay and ride och en officiell start med godkända resultat. Vi har under hela vintersäsongen lagt mycket träning och fokus på att hitta Melissas egna motor och även jobbat en hel del med formen! Melissa hamnar lätt bakom lod och tappar då energi och tryck. Träningen har verkligen gett resultat och hon har blivit betydligt mer stark i sig själv.

Tävlingen igår gick över förväntan! Vi var kanske inte 100% redo att starta en LB:2, alla delar sitter inte än. Framför allt har Melissa inte sett så många tävlingsplatser i sitt liv, så det finns mycket stör moment runt det. Hon uppförde sig klockrent på både framridningen och inne på banan innan start (de som varit på tävlingsplatsen vet att det finns mycket att titta på!). Tyvärr hände det som är Melissas bekymmer, hon hamnade bakom lod flera gånger under programmet och tappade därför energi. Men hon var trots det lydig och gjorde inga direkt större missar🙏🏼

Resultatet landade på 65,66%, ett resultat som jag är väldigt nöjd med! Tack vare min fantastiska tränare Annika satte vi fina poäng på att vända rätt upp… Något som varken jag eller Melissa tidigare varit särskilt duktiga på🙈

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s