Vi har jobbat på gården oavbrutet sedan vi tillträdde i början av 2021. Nu börjar vi närma oss en nivå på de delar som har med stall och hästar att göra, så vi kan öppna upp för förfrågan om stallplats.

Vi jobbar för att både häst och ägare känner sig med i vår harmoni som är mellan individerna här. Vi är ett gäng människor, våra pudlar och hästarna. Alla är vi flockdjur som ska trivas tillsammans😊 Hos oss går inte hästarna i små ensam hagar, inget vi erbjuder. Utan vi måste hitta en flock där hästen kan passa in och få kompisar.

Nu väntar ännu en dag med byggande och renovering på gården!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s