Vi har länge funderat över en logga och när vårt nya stuterinamn kom till, så var det just ur denna bilden namnet kom till mig. Att sen hitta någon som kunde förverkliga detta i en logga tog lite tid.

❤️Engla på Särkens Wallerie & Isabell på Månbacka Fiona ❤️

När vi fick tips om Eleonore Örtlund som är en klubbkompis, så såg vi på första utkasten att vi hittat rätt person! Vilken grymt duktig tjej 🤩 Sen har vi bolla runt massa små justeringar och till slut är den färdig. Tack Eleonore för ett super, dunderbra jobb, vi rekommenderar dej starkt för alla mediala uppdrag ✨

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s