Magic Dancer H RP 152 ❀ Bjeldbaks Winni

Bjeldbaks Winni WPB Ă€r framför allt Engla’s tĂ€vlingsponny. Hon fick en sparkskada i vintras som krĂ€ver lĂ„ng rehab. SĂ„ dĂ„ valde vi att lĂ„ta henne pausa och tillföra aveln sina fina gener. Jag hittade direkt hennes matchmade i Magic Dancer H. Han tog emot ett begrĂ€nsat utvalda ston och Winni var vĂ€lkommen, vilket gjorde oss sĂ„ glada😊

Magic Dancer H RP 152 ; Född i Norge med tyskt blod pĂ„ fĂ€dernesidan och rent fullblod pĂ„ mödernet. GodkĂ€nd i ”nĂ€stan” hela Norden. Det vill sĂ€ga Norge Danmark och Sverige.
HÀr kan du lÀsa lite om hans gÀrningar i aveln.

GodkÀndes och blev klassvinnare vid hingstpremieringen i Danmark februari 2006. Mars samma Är godkÀndes han för avel i Sverige och nÄgra veckor senare visades han pÄ hingstpremieringen i Norge dÀr han blev BIS med 10p pÄ typ, 8-8-9 pÄ gÄngarter och 9-9 i löshoppning. Han vann det danska bruksprovet och under 30-dagars provet imponerade han stort med sin fantastiska ridbarhet och underbara temperament. Han fick bl.a. 10 pÄ karaktÀr, 10 stalltemperament, 9,5 ridbarhet hoppning, 9,5 galopp av markdomare, 9 i genomsnitt under testryttare, markdomare och trÀnare. Redan som 4-Äring kvalificerade han sig till dressyrfinalen i cupen för ridponnyer dÀr han gick pÄ över 72% som resultat! Startat t.om MsvC dressyr mot stora hÀstar.

Winni kom dit som ett maiden sto, kom i brunst och fick ETT sprĂ„ng. Hon skötte sig fint och var snĂ€ll vid betĂ€ckningen. Senare samma kvĂ€ll dog Magic Dancer H tragiskt😱 Winni Ă€r enda sto’t Magic hann betĂ€cka i Ă„r och jag har pĂ„ 17 Ă„r med betĂ€ckningar, aldrig varit sĂ„ nervös inför ett ultraljud.

Bild frĂ„n UL av bĂ„de Winni & Myth, lyckliga!!đŸ€©

Storhaugs Magic Flyer RWD15 ❀
Beech Hay Myth KWD145

VĂ„r trotjĂ€nare Beech Hay Myth Ă€r i Ă„r betĂ€ckt med Storhaugs Magic Flyer RWD15 och Ă€r Ă€ven hon drĂ€ktig!🙌 Myth Ă€r bland annat mor till avelsgodkĂ€nda hingsten HĂ€llebo Meriadoc KWD77. Hon har genom Ă„ren hos oss lĂ€mnat klass 1 avkommor vilken fin hingst vi Ă€n valt till henne. Hon Ă€r ett avelsston enligt skolboken 💞

Storhaugs Magic Flyer RWD15. Född 1999 hos Hilde Solberg, Storhaug Welsh-stutteri, Norge
e: Nebo Crusader NWC 0226
u: Thers Miss Magic NWC 176
ue: Brynymor Welsh Magic 13506
Importerad: 2001 frÄn Norge.
Premierad: G (2001) GII (2003) Livstidslicens 2006, 99788=41p
Flyer har mĂ„nga fina avkommor och vi har bland annat tĂ€vlat en dotter efter honom i hoppning, Welshpartbred sto’t Wish Lucky Girl.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s