Äntligen kan vi publicera vår hemsida igen!

http://www.angelstar.se

Den gamla ”försvann” & med den försvann massor av info om våra hästar, våra uppfödningar & våra hundar, som jag samlat genom flera år. Att få hjälp att återskapa den var svindyrt, så att få skaparglädje igen för en ny hemsida, har tagit lite tid. Grunden finns nu & sedan får vi fylla på vartefter som.

Här kommer ni in som köpt uppfödningar av oss! Skicka gärna den text ni vill att det ska stå på er häst´s sida, meriter ni vill ha med & fina bilder. Så lägger vi upp det på hemsidan. Ska ni sälja en uppfödning från oss får ni gärna länka till hemsidan & absolut höra av er till oss, så vi får chansen att följa uppfödningen vidare. Ofta har vi även intresserade köpare vi kan förmedla till er.

Följ oss gärna på Facebook & Instagram. Har du en uppfödning från oss & lägger upp bilder på Instagram, så använd gärna #angelstarstuteri & #hästens fulllständiga namn.

IMG_1079

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s