Vårt Welsh Cob sto Hällebo Milk Melody är konstaterat dräktig med SWB hingsten Highteq (SWB) 9533 som är enda godkända hingsten tillgänglig för avel efter Elitpremierade hingsten Hip Hop 1045. Highteq är halvbror med våran Fendhi, så den här kombinationen till en Welsh Partbred large känns så spännande. 🙏

Highteq 9532
Hällebo Milk Melody KWD 228

Nästa nyhet att glädjas sig åt är att vår dvärgpudel True-Style First Lady är konstaterat dräktig med Sotto Voce Never Say Never ”Jamie”. Denna kombinationen har vi gjort en gång innan och då sparade vi Angelstar Little Coco-Chanel som bara är helt underbar. Det tycker alla som möter henne också 😍så det var ett lätt val att göra om detta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s