VÄr B-ponny Wallerie Àr en fin lÀromÀstare som gÄtt högt i klasserna i hoppning. Hon Àr fin i dressyren och mkt vÀlriden. SnÀll & trafiksÀker att rida ut pÄ, ta en barbacka tur och vÀldigt vÀluppfostrad att greja med.

Vi söker en medryttare som kan rida & sköta henne minst 1 dag i veckan. VÄr nuvarande ryttare har vuxit ur henne. Ryttaren fÄr vara max 150 cm lÄng och vÀga max 50 kg. Du ska klara av allt runt henne sjÀlv, nÀr du blivit visad och vara sjÀlvgÄende. Du ska kunna rida bra i alla gÄngarter. Vi bestÀmmer efter provridning, vem som fÄr bli hennes nÀsta medryttare.

Hon stÄr i ett stall i VÄng, 11 km frÄn Ulricehamn med busshÄllplatsen nÀra stallet. Vi har egen ridbana, stort stall och fina ridvÀgar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s