Nu blir det ett längre inlägg med roliga nyheter som händer för oss på Angelstar stuteri.

Idag 24/8 sitter vi i skrivande stund i bilen hem från Norrtälje, med häst i släpet! Vi har köpt tillbaka en riktig liten stjärna⭐️vår uppfödning Hällebo Maid Melissa född 2010⭐️Melissas ägare sen 6 år tillbaka behövde på grund av ändrad livssituation sälja henne och ville att hon skulle hamna i så bra händer som möjligt. Vi blev såå glada att hon hörde av sig och bestämde oss för att köpa tillbaka henne. Melissa är undan Beech Hay Myth KWD 145, efter hingsten Parkhurst Flash Harry KWD 34 och bodde hos oss fram till 2 års ålder, samt att hon var tillbaka på inridning som 3-åring. Hon visades som 3-åring med gångartsdiplom och har fått guld på utställning.

I fredags var vi och dräktighetskollade Beech Hay Myth KWD 145 som är konstaterat dräktig med Storhaug Magic Flyer RWD 15 på 90 dygn. Bjeldbaks Winni var tyvärr inte dräktig på 90 dygn, verkligen tråkigt, men det är sånt som händer.

En till rolig nyhet vi har att berätta är att vi från och med oktober kommer ha alla våra hästar samlade på samma ställe. Isabell och hennes sambo kommer flytta tillbaka till hemkommunen och kommer bo nära stallet som hästarna står i. Vi är verkligen taggade på att kunna dela hästintresset igen, rida tillsammans och att ha stuteriets hästar samlade🤩

Hällebo Maid Melissa som 2-åring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s